Alerg pentru o lume mai buna si mai curata

 

Florin Iulian Stanciu Pachamama România

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Dupa fiecare alergare ma simt bine, dupa fiecare alergare imi doresc tot mai mult, iar facand asta imi doresc sa pot atrage atentia asupra mediului inconjurator, asupra naturii care de foarte multa vreme a inceput sa dea semne de oboseala.

Imi doresc ca prin alergarile mele sa fac oamenii sa inteleaga ca natura este o FIINTA VIE care nu trebuie sa fie exploatata dupa bunul plac al fiecaruia. 

Haideti sa sustiem impreuna Drepturile Naturii in Romania!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tărie că fiecare persoană vine cu o menire, iar dacă ne recunoaștem chemarea și îi răspundem cu bucurie ne vom putea ajuta nu doar pe noi, ci și pe cei alături de noi, inclusiv Planeta.

SUSŢIN PROIECTUL

Drepturile Naturii

Drepturile Naturii înseamnă recunoașterea faptului că ecosistemul nostru – incluzând copacii, oceanele, animalele, munții – au tot atâtea drepturi ca și oamenii.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!